2013. február 17., vasárnap

Infók: TVD és The Origilans

Claire Holt (Rebekah) is biztos szereplője lesz az Originaps című spin-offnak. Befejeződtek a megbeszélések a stúdióval, amik egy kissé elhúzódtak az elején. Érdekesség, hogy Becca már eleve főszereplő lett volna, csak néhány gubanc miatt Phoebe Tonkint kellett a helyére berakni..

A napokban felmerült, hogy Klaus és társai, akik a New Orleansban játszódó spin-offban kaptak helyet, nem szerepelnek többé az anyasorozatban. Joseph Morgant arról kérdezték, mi lesz ezután a Klaroline párossal: "A Klaus rajongók nagylelkűek voltak velem, hoszen látni akarták, mi alakul ki Caroline és a karakterem között. Most úgy érzem, tartozom nekik. Össze kellene hozni, hogy Caroline is felbukkanjon New Orleansban. Tudunk róla, hogy sokan azt szeretnék, hogy néhány szereplő mindkét sorozatban állandó szerepet kapjon."

Elijah Mikaelsonnak is rengeteg rajongója akad, akik most végre ujjonghatnak, ugyanis a 4x18-American Gothic című epizódban fog felbukkanni, amit már nem is sokára, március 28. kerül levetítésre. De mint tudjuk, Daniel Gillier a spin-off állandó szereplője lesz, így nem lesz hiányunk belőle...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése